BRMS 2021V sodelovanju s Centrom za napredovalo srčno popuščanje, Memorial Hermann Heart & Vascular Institute iz Houstona letos organiziramo že 14. mednarodni simpozij o novostih na področju diagnostike, medikamentozne in nemedikamentozne obravnave srčnega popuščanja.

Simpozij bo potekal v živo 13. in 14. septembra 2021 v kongresnem centru Grand hotela Bernardin v Portorožu, število udeležencev bomo prilagodili aktualnim navodilom NIJZ. Ostali registrirani uporabniki pa bodo simpozij lahko spremljali tudi preko spleta. Udeležbo so že potrdili številni predavatelji iz Slovenije, Evrope in ZDA, tako da se gotovo  obeta vsebinsko bogat in diskusij poln simpozij.

Kot vsa leta do sedaj, tudi letos kotizacije ni.

Novost letošnjega simpozija je možnost aktivne udeležbe s predstavitvijo posterjev. Navodila za pripravo in oddajo povzetkov so na voljo na tej povezavi. Povzetki, ki bodo izbrani za predstavitev na simpoziju, bodo objavljeni v reviji Transplantation and Regenerative Medicine; avtorju, ki bo predstavljal poster, pa bo organizator kril tudi celotne stroške udeležbe na dvodnevnem simpoziju.

Prijava na simpozij poteka preko spleta ali preko elektronske pošte brms.slo@gmail.com,  kjer smo na voljo tudi za dodatne informacije.

Vsi udeleženci simpozija bodo morali ob vstopu pokazati potrdilo PCT. Za udeležence simpozija, ki PCT potrdila ne bodo imeli, bo na voljo testiranje s HAT.

Zdravniška zbornica Slovenije je za udeležbo na simpoziju podelila 14 kreditnih točk.

 

Program simpozija v pdf obliki.

 

Za ogled simpozija preko spleta uporabite spodnji povezavi:

Ponedeljek, 13.9.2021

https://youtu.be/HqOpTR-An98

Torek, 14.9.2021

https://youtu.be/c7n5UmqrX_w